Kristallivalon Kantajien Valotyöläisten Heimo


Yhdistys on rekisteröity: 20.12.2011

Rekisterinumeromme on: 207.134

Y-tunnus: 2577365-9

Ensisijaiset yhteydenotot: aidin.aika@rakkaudentahti.net

Puheenjohtajan Anu Heinineva (ent. Markoff) email: rakkaudentahtiry@gmail.com

puh: 0458760480 Pyydämme yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä, soitamme Sinulle, jos asiaa ei voi vastata viestillä.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan Rakkaudentähti voi ottaa jäseniltään vastaan lahjoituksia ja testamentteja, joilla tahdotaan tukea toimintaamme.

Tili: FI28 5744 7720 0322 47

Viite: 9991

Saaja: Rakkaudentähti Ry

Liity jäseneksi tästä: https://heimo-akatemia-lv.creamailer.fi/survey/3ueaie3qx5yqg


Shamanistisen 12 Kristallin Heimo-Akatemian jäsenyys

Olemme Atlantiksen ajoilta asti ihmiskunnassa vaikuttanut Kristallivalon Kantajien Heimo. Muinaisessa esoteerisessa perimätiedossamme värähtelee ihmiskunnan juurirotujen vahva linja. Teemme yhteistä Valotyötä Äiti-Maan kaikkien olemuspuolien saattamiseksi Uudelle Aikakaudelle kosmisessa kaikkiallisessa Kristalliverkossa.

Liittymällä yhdistyksen kannattajajäseneksi (Heimo-Akatemia) sinulla on oikeus vastaanottaa Heimon jäsenkirjeet ja tapahtumat. Kannattajajäsen antaa mielle sellaisen summan, minkä olet valmis ilolla meille antamaan. Muut ovat maksaneet 3,33 - 1000 euroa. Enemmänkin saa antaa. Liity mukaan tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/139

 

Heimo:

Erinlaisten heimojen aikakaudella päätimme perustaa yhdistyksen Kristallivalon kantajien Heimoksi. Heimo (enlanniksi tribe) tarkoittaa oletettuun sukulaisuuteen tai kulttuurillisiin siteisiin pohjautuva, yleensä vaihtelevan suuruista, monesti laajaa kansan tai kansakunnan osaa. Rakkaudentähti Ry:n samanlaiset kulttuurilliset siteet heimojäsenten kesken perustuvat ihmisten yhteiseen kiinostukseen erinlaisia tällä sivustolla esittettyjä asioita kohtaan. Heimomme jäseneksi riittää, että sinulla on itsellä sisäinen kutsu piiriimme liittymiseen.

Teemme yhteistyötä Etelä-Amerikkalaisten intiaaniheimojen kanssa. Olemme kuulleet, että siellä meitä henkisistä asioista kiinnostuneita suomalaisia pidetään sielukkaana maagisena unikansana ja luonnonhenkien jälkeläisinä. Heimoon kuuluminen ei kuitenkaan velvoita sinulta mitään. Se ei ole vaihtoehto millekään uskonnolle, eikä siihen kuuluminen anna sinulle yhteiskunnallista alkuperäisväestöjen jäsenen asemaa.


Kristallista Shamanismia, Valon Seremonioita:

Kristallishamaneilla on kyky keskustella kasvien ja kivien kanssa. Opit kanssamme paljon luonnonhengistä, voimapaikoista ja luonnon parantavista voimista. Periaatteemme on, että kaikki parantaminen lähtee aina ensin juurien kuntouttamisesta. Seuraamme Heimossa kuunkiertoa ja shamanistista voimapäivien kiertoa niinkuin se on henkimaailmasta ohjattu Heimon perustajalle Anulle.

Välitämme voimakasta kaukoparannusta meditaatiotilaisuuksissa ja shamanistisissa seremonoissa, joihin voit osallistua paikanpäällä tai YouTuben välityksellä. Seremonioissa opit esimerkkimme avulla, kuinka työskennellään henkimaailman kanssa. Sinut peitellään ihanan lempeään parantavaan energiaan ja vastaanotat Anun kanavoimat ainutlaatuiset ja ajankohtaiset viestit.


Heimo-Akatemiaan liittyminen:

1.5.2022  on mahdollista liittyä heimojäseneksi (yhdistyksen kannatusjäsen). Jäsenmaksu on oman tilanteen mukaisesti 3,33- 1000 euroa. Suuremmankin maksun saa maksaa, kuka tahtoo tukea toimintaamme erityisesti. Heimojäsenet ovat yhdistyksen sääntöjen mukaisia kannatusjäseniä, kenellä on oikeus olla läsnä yhdistyksen vuosikokouksissa, puheoikeus kokouksissa, mutta ei äänioikeutta asioiden päättämiseen.

Myös yritys tai yhteisö voi liittyä kannattajajäseneksi ja tukea Rakkaudentähden toimintaa sellaisella summalla, minkä kokee hyväksi meille antaa.

Liittymislomake: https://heimo-akatemia-lv.creamailer.fi/survey/3ueaie3qx5yqg


Heimoneuvosto:

Heimoneuvostoon (yhdistyksen varsinainen jäsen) voi hakea henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähden toiminnan hyväksi vapaaehtoisena, opiskellut yhdistyksen kursseilla vähintään 10 vuotta ja suorittaa heimon kypsyysnäytteen. Heimoneuvostoon voidaan liittää myös ansioituneita Rakkaudentähden heimojäseniä, ketkä ovat tehneet jonkin merkittävän parannuksen yhdistyksen toiminnassa. Heimoneuvoston jäsenyyttä on haettava 1.3. mennessä ennen vuosikokousta. Heimoneuvoston jäsenyydestä päätetään hallituksen kokouksissa (yhdistyksen vuosikokous). Heimoneuvoston jäsenellä on sekä ääni- että äänestysoikeus yhdistyksen kokouksissa. Heimoneuvostoon ei ole liittymismaksua, mutta henkilö työskentelee ahkerasti vapaaehtoisena Rakkaudentähden toiminnan edistämiseksi.

Heimoneuvosto valistee keskuudestaan yhdistyksen hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana ja nimenkirjoittajana toimii yhdistyksen perustaja Anu Heinineva.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ja hallituksen kokous pidetään huhtikuun aikana, veroilmoituksen jättö on aina huhtikuun loppuun mennessä. Kutsu kokoukseen esitetään verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Yhdistys on toiminnantarkastusvelvollinen.


Yhdistyksen heimoneuvoston hallitus:

Koska toimintamme pyörittäminen ja päätösten tekeminen edellyttää Heimoneuvoston (yhdistyksen hallituksen) jäseniltä riittävää toiminnan omakohtaista tuntemista, edellytämme Heimoneuvoston edustajilta riittävää kokemusta tai aikaisempaa työpanosta Rakkaudentähti Ry:n hyväksi Heimon varsinaisina jäsenenä.

Myös "sukulaisheimoissamme" kuten Etelä-Amerikan intiaaniheimoissa päättävässä asemassa ovat heimon vanhimmat ja kokeneimmat jäsenet. Olemme leikillisesti päättäneet järjestäytyä omassa heimossamme vastaavalla tavalla.

Hallituksen jäseneksi voi pyrkiä henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähti Ry:n hyväksi merkittävässä määrin tehden vähintään 3 vuoden ajan vapaaehtoistyötä yhdistyksen toiminnassa. 


Vastuulauseke:

Antamamme koulutus ja parannukset eivät korvaa lääkärin antamia hoitoja. Älä lopeta lääkityksiä tai hoitoja neuvottelematta siitä oman lääkärisi kanssa. Jos Sinulla on fyysisiä tai henkisiä oireita/sairaus, varmista ensin, että kyseessä ei ole lääketieteellistä apua vaativa sairaustila. Kysy sitten hoitavalta lääkäriltäsi tai mielenterveystoimistosta, sopivatko antamamme hoidot Sinulle. Osallistut kaikkeen toimintaan omalla vastuulla. Energiahoidoilla ei voida sairastuttaa ihmistä, mutta emme suosittele sivuuttamaan mitään oireita ajatellen, että ne johtuvat pelkästään henkisistä asioista. Kun olet varma, että tarjoamamme apu sopii Sinulle, autamme mielellämme Sinua purkamaan esimerkiksi kehossa olevia energitukoksia.


Palautetta

Sinun tapasi tuoda asioita esille sopii minulle ja koen kehittyväni niin maanpäällisenä ihmisenä kuin sielunakin.


Anun kanavoinneista välittyy ymmärrystä laajentavaa energiaa ja niissä on puettu sanoiksi se, minkä sielu jo tietää.

Kaikki lukemani resonoi minulle ja avaa mieltä ja henkeä kokemaan laajemmin asioita. Rakkaudentähden heimoon liittymisen myötä sain heti valomaailman auttajia rinnalleni. Tiesin, että minun kuului liittyä, kutsu oli niin vahva. Suosittelen kaikille henkisellä polulla oleville liittymistä heimoon. Yhdessä luomme vahvaa valoverkkoa jota tuleva aika tarvitsee.

Idea ja impulssi vaikuttavat minusta erittäin syvälliseltä ja tarpeelliselta. Se on yksi uusi tutkimus, kuinka luoda täydentävä silta henkisyyden ja maan arjen välillä.

Asger Lorentsen

Kun kuulin tuon sinun laulun, en ymmärtänyt sen sanoja, mutta minun sydän sanoi: Juuri noin se on, juuri noin...

Pajé Ikamuru Huni Kuin


Metsäprojekti

Rakkaudentähti osallistuu Luonnonhenkien kanssa yhteistyössä kaikkien maailman metsien suojelemiseen. Teemme kaakaoseremonioita, joissa kerättyjä varoja lahjoitetaan Amazonin sademetsän alkuperäisheimojen elinolojen turvaamiseen sekä Amazonin sademetsän ostamiseksi kansallispuistoksi. Autamme yhtä maailman tärkeimmistä metsistä säilymään elinkelpoisena ja ainutlaatuisena tulevillekin sukupolville. Samalla tuemme Amazonin alkuperäisheimojen tärkeän ikiaikaisen perimätiedon säilymistä, mutta myös herättelemme Suomalaisten vanhoja perinteisiä juuria laulamalla suomenkielisiä vahvoja parannuslauluja ja työskentelemällä ryhmänä Suomalaisten luonnonhenkien kanssa.

Tämän lisäksi toimimme paikaillisella tasolla Suomessa. Voit tilata Anulta Sielunpuu - Voimataulun. Se on luonnonhengiltä Sinulle kanavoitu A3 kokoinen akryylimaalaus, joka vahvistaa ja eheyttää yhteyttäsi Universaaliin Voimaverkkoon herkimpiä sielusi säikeitä hellien. Taulun hinta on 699 euroa. Lahjoitamme 199 euroa jokaisesta taulusta Suomen metsien suojeluun. Enemmänkin saa maksaa, kun tahdot lahjoittaa Suomen metsille elinvoimaa...

Sielupuu -. Voimakuva on samalla keräilytaulu. Jokainen teos saa oman numerotunnuksensa ja Sielupuu oman nimen.