Kristallivalon Kantajien Valotyöläisten Heimo

Yhdistys on rekisteröity: 20.12.2011

Rekisterinumeromme on: 207.134

Y-tunnus: 2577365-9

Ensisijaiset yhteydenotot: aidin.aika@rakkaudentahti.net

Puheenjohtajan Anu Heinineva (ent. Markoff) email: rakkaudentahtiry@gmail.com

puh: 0458760480 Pyydämme yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä, soitamme Sinulle, jos asiaa ei voi vastata viestillä.

Tili: FI28 5744 7720 0322 47
Saaja: Rakkaudentähti Ry


Liity Heimoon: https://www.rakkaudentahti.com/heimon-lahjakortti/

 

Heimo:

Erinlaisten heimojen aikakaudella päätimme perustaa yhdistyksen Kristallivalon kantajien Heimoksi. Heimo (enlanniksi tribe) tarkoittaa oletettuun sukulaisuuteen tai kulttuurillisiin siteisiin pohjautuva, yleensä vaihtelevan suuruista, monesti laajaa kansan tai kansakunnan osaa. Rakkaudentähti Ry:n samanlaiset kulttuurilliset siteet heimojäsenten kesken perustuvat ihmisten yhteiseen kiinostukseen erinlaisia tällä sivustolla esittettyjä asioita kohtaan. Heimomme jäseneksi riittää, että sinulla on itsellä sisäinen kutsu piiriimme liittymiseen.

Teemme yhteistyötä Etelä-Amerikkalaisten intiaaniheimojen kanssa. Olemme kuulleet, että siellä meitä henkisistä asioista kiinnostuneita suomalaisia pidetään sielukkaana maagisena unikansana ja luonnonhenkien jälkeläisinä. Heimoon kuuluminen ei kuitenkaan velvoita sinulta mitään. Se ei ole vaihtoehto millekään uskonnolle, eikä siihen kuuluminen anna sinulle yhteiskunnallista alkuperäisväestöjen jäsenen asemaa.


Kristallista Shamanismia, Valon Seremonioita:

Kristallishamaneilla on kyky keskustella kasvien ja kivien kanssa. Opit kanssamme paljon luonnonhengistä, voimapaikoista ja luonnon parantavista voimista. Periaatteemme on, että kaikki parantaminen lähtee aina ensin juurien kuntouttamisesta. Seuraamme Heimossa kuunkiertoa ja shamanistista voimapäivien kiertoa niinkuin se on henkimaailmasta ohjattu Heimon perustajalle Anulle.

Välitämme voimakasta kaukoparannusta meditaatiotilaisuuksissa ja shamanistisissa seremonoissa, joihin voit osallistua paikanpäällä tai YouTuben välityksellä. Seremonioissa opit esimerkkimme avulla, kuinka työskennellään henkimaailman kanssa. Sinut peitellään ihanan lempeään parantavaan energiaan ja vastaanotat Anun kanavoimat ainutlaatuiset ja ajankohtaiset viestit.


Heimo jäsenyys = Rakkaudentähden Voimapäiväpassi. Sisältää seremoniat Täyden kuun päivinä sekä isoina Voimapäivinä + Voimapäivien uutiskirjeet ja PDF paketit. Heimolaisen perehdytykseen kuuluu Shamanistinen -valotyöntekijän peruskoulutus. Liittymismaksu on 11-80 euroa oman varallisuuden mukaan.

+++ Uusille Heimolaisille BONUKSENA liittymislahjana Akanpakka näkijäkoulutus.

----> Liity HEIMOON tästä! https://www.rakkaudentahti.com/heimon-lahjakortti/

Rakkaudentähti on Valotyöntekijän eli Kristallivalon Kantajan koulu, jossa luot ja vahvistat yhteyttäsi henkimaailmaan. Otat käyttöön selväaistit turvallisesti. Löydät henkisen tehtäväsi. Ymmärrät sielunkotisi merkityksen ja rakennat vahvan henkisen identiteettisi. Opit henkimaailman kanssa työskentelemisen perusteet ja syvennät tietouttasi mielenkiintosi ja lahjojesi mukaan. Autamme Sinut löytämään seuraavat askeleet henkisellä polullasi.


Heimoon liittyminen:

1.5.2022  on mahdollista liittyä heimojäseneksi (yhdistyksen kannatusjäsen). Heimojäsenmaksu vahvistetaan aina vuosikokouksessa ja suosituskannatusjäsenmaksu on tällä hetkellä 40 euroa, mutta voit maksaa 11-40 euroa oman tilanteensa mukaisesti. Suuremmankin maksun saa maksaa, kuka tahtoo tukea toimintaamme erityisesti. Heimojäsenet ovat yhdistyksen sääntöjen mukaisia kannatusjäseniä, kenellä on oikeus olla läsnä yhdistyksen vuosikokouksissa, puheoikeus kokouksissa, mutta ei äänioikeutta asioiden päättämiseen.


Heimoneuvosto:

Heimoneuvostoon (yhdistyksen varsinainen jäsen) voi hakea henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähden toiminnan hyväksi vapaaehtoisena, opiskellut yhdistyksen kursseilla vähintään 10 vuotta ja suorittaa heimon kypsyysnäytteen. Heimoneuvostoon voidaan liittää myös ansioituneita Rakkaudentähden heimojäseniä, ketkä ovat tehneet jonkin merkittävän parannuksen yhdistyksen toiminnassa. Heimoneuvoston jäsenyyttä on haettava 1.3. mennessä ennen vuosikokousta. Heimoneuvoston jäsenyydestä päätetään hallituksen kokouksissa (yhdistyksen vuosikokous). Heimoneuvoston jäsenellä on sekä ääni- että äänestysoikeus yhdistyksen kokouksissa. Heimoneuvostoon ei ole liittymismaksua, mutta henkilö työskentelee ahkerasti vapaaehtoisena Rakkaudentähden toiminnan edistämiseksi.

Heimoneuvosto valistee keskuudestaan yhdistyksen hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana ja nimenkirjoittajana toimii yhdistyksen perustaja Anu Heinineva.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ja hallituksen kokous pidetään huhtikuun aikana, veroilmoituksen jättö on aina huhtikuun loppuun mennessä. Kutsu kokoukseen esitetään verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Yhdistys on toiminnantarkastusvelvollinen.


Yhdistyksen heimoneuvoston hallitus:

Koska toimintamme pyörittäminen ja päätösten tekeminen edellyttää Heimoneuvoston (yhdistyksen hallituksen) jäseniltä riittävää toiminnan omakohtaista tuntemista, edellytämme Heimoneuvoston edustajilta riittävää kokemusta tai aikaisempaa työpanosta Rakkaudentähti Ry:n hyväksi Heimon varsinaisina jäsenenä.

Myös "sukulaisheimoissamme" kuten Etelä-Amerikan intiaaniheimoissa päättävässä asemassa ovat heimon vanhimmat ja kokeneimmat jäsenet. Olemme leikillisesti päättäneet järjestäytyä omassa heimossamme vastaavalla tavalla.

Hallituksen jäseneksi voi pyrkiä henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähti Ry:n hyväksi merkittävässä määrin tehden vähintään 3 vuoden ajan vapaaehtoistyötä yhdistyksen toiminnassa. 


Vastuulauseke:

Antamamme koulutus ja parannukset eivät korvaa lääkärin antamia hoitoja. Älä lopeta lääkityksiä tai hoitoja neuvottelematta siitä oman lääkärisi kanssa. Jos Sinulla on fyysisiä tai henkisiä oireita/sairaus, varmista ensin, että kyseessä ei ole lääketieteellistä apua vaativa sairaustila. Kysy sitten hoitavalta lääkäriltäsi tai mielenterveystoimistosta, sopivatko antamamme hoidot Sinulle. Osallistut kaikkeen toimintaan omalla vastuulla. Energiahoidoilla ei voida sairastuttaa ihmistä, mutta emme suosittele sivuuttamaan mitään oireita ajatellen, että ne johtuvat pelkästään henkisistä asioista. Kun olet varma, että tarjoamamme apu sopii Sinulle, autamme mielellämme Sinua purkamaan esimerkiksi kehossa olevia energitukoksia.


Palautetta

Sinun tapasi tuoda asioita esille sopii minulle ja koen kehittyväni niin maanpäällisenä ihmisenä kuin sielunakin.


Anun kanavoinneista välittyy ymmärrystä laajentavaa energiaa ja niissä on puettu sanoiksi se, minkä sielu jo tietää.

Kaikki lukemani resonoi minulle ja avaa mieltä ja henkeä kokemaan laajemmin asioita. Rakkaudentähden heimoon liittymisen myötä sain heti valomaailman auttajia rinnalleni. Tiesin, että minun kuului liittyä, kutsu oli niin vahva. Suosittelen kaikille henkisellä polulla oleville liittymistä heimoon. Yhdessä luomme vahvaa valoverkkoa jota tuleva aika tarvitsee.

Idea ja impulssi vaikuttavat minusta erittäin syvälliseltä ja tarpeelliselta. Se on yksi uusi tutkimus, kuinka luoda täydentävä silta henkisyyden ja maan arjen välillä.

Asger Lorentsen

Kun kuulin tuon sinun laulun, en ymmärtänyt sen sanoja, mutta minun sydän sanoi: Juuri noin se on, juuri noin...

Pajé Ikamuru Huni Kuin


Metsäprojekti

Rakkaudentähti osallistuu Luonnonhenkien kanssa yhteistyössä kaikkien maailman metsien suojelemiseen. Teemme kaakaoseremonioita, joissa kerättyjä varoja lahjoitetaan Amazonin sademetsän alkuperäisheimojen elinolojen turvaamiseen sekä Amazonin sademetsän ostamiseksi kansallispuistoksi. Autamme yhtä maailman tärkeimmistä metsistä säilymään elinkelpoisena ja ainutlaatuisena tulevillekin sukupolville. Samalla tuemme Amazonin alkuperäisheimojen tärkeän ikiaikaisen perimätiedon säilymistä, mutta myös herättelemme Suomalaisten vanhoja perinteisiä juuria laulamalla suomenkielisiä vahvoja parannuslauluja ja työskentelemällä ryhmänä Suomalaisten luonnonhenkien kanssa.

Tämän lisäksi toimimme paikaillisella tasolla Suomessa. Voit tilata Anulta Sielunpuu - Voimataulun. Se on luonnonhengiltä Sinulle kanavoitu A3 kokoinen akryylimaalaus, joka vahvistaa ja eheyttää yhteyttäsi Universaaliin Voimaverkkoon herkimpiä sielusi säikeitä hellien. Taulun hinta on 699 euroa. Lahjoitamme 199 euroa jokaisesta taulusta Suomen metsien suojeluun. Enemmänkin saa maksaa, kun tahdot lahjoittaa Suomen metsille elinvoimaa...

Sielupuu -. Voimakuva on samalla keräilytaulu. Jokainen teos saa oman numerotunnuksensa ja Sielupuu oman nimen.