Kristallivalon Kantajien Valotyöläisten Heimo

Yhdistys on rekisteröity: 20.12.2011

Rekisterinumeromme on: 207.134

Y-tunnus: 2577365-9

Ensisijaiset yhteydenotot: aidin.aika@rakkaudentahti.net

Puheenjohtajan Anu Heinineva (ent. Markoff) email: rakkaudentahtiry@gmail.com

puh: 0458760480 Pyydämme yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä, soitamme Sinulle, jos asiaa ei voi vastata viestillä.

Tili: FI28 5744 7720 0322 47
Saaja: Rakkaudentähti Ry


Liity Heimoon: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/3

Liity Akatemiaan: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/9

 

Heimo:

Erinlaisten heimojen aikakaudella päätimme perustaa yhdistyksen Kristallivalon kantajien Heimoksi. Heimo (enlanniksi tribe) tarkoittaa oletettuun sukulaisuuteen tai kulttuurillisiin siteisiin pohjautuva, yleensä vaihtelevan suuruista, monesti laajaa kansan tai kansakunnan osaa. Rakkaudentähti Ry:n samanlaiset kulttuurilliset siteet heimojäsenten kesken perustuvat ihmisten yhteiseen kiinostukseen erinlaisia tällä sivustolla esittettyjä asioita kohtaan. Heimomme jäseneksi riittää, että sinulla on itsellä sisäinen kutsu piiriimme liittymiseen.

Teemme yhteistyötä Etelä-Amerikkalaisten intiaaniheimojen kanssa. Olemme kuulleet, että siellä meitä henkisistä asioista kiinnostuneita suomalaisia pidetään sielukkaana maagisena unikansana ja luonnonhenkien jälkeläisinä. Heimoon kuuluminen ei kuitenkaan velvoita sinulta mitään. Se ei ole vaihtoehto millekään uskonnolle, eikä siihen kuuluminen anna sinulle yhteiskunnallista alkuperäisväestöjen jäsenen asemaa.


Kristallista Shamanismia, Valon Seremonioita:

Kristallishamaneilla on kyky keskustella kasvien ja kivien kanssa. Opit kanssamme paljon luonnonhengistä, voimapaikoista ja luonnon parantavista voimista. Periaatteemme on, että kaikki parantaminen lähtee aina ensin juurien kuntouttamisesta. Seuraamme Heimossa kuunkiertoa ja shamanistista voimapäivien kiertoa niinkuin se on henkimaailmasta ohjattu Heimon perustajalle Anulle.

Välitämme voimakasta kaukoparannusta meditaatiotilaisuuksissa ja shamanistisissa seremonoissa, joihin voit osallistua paikanpäällä tai YouTuben välityksellä. Seremonioissa opit esimerkkimme avulla, kuinka työskennellään henkimaailman kanssa. Sinut peitellään ihanan lempeään parantavaan energiaan ja vastaanotat Anun kanavoimat ainutlaatuiset ja ajankohtaiset viestit.

Heimon kuukausittaiseen toimintaan kuuluu yksi PDF kirje sähköpostilla jäsenistölleen, kaikille avoin uuden kuun päivän kanavoitu ennustus alkavalle kuunkierrolle, Shamanistinen äänellä parantamisen ryhmä Zoomissa, LuojaÄidin manifestoimisen ryhmä zoomissa sekä Voimapäivinä yhteistä maagista näpertelyä, meditaatioita ja parannusta YouTuben välityksellä.

Rakkaudentähti on Valotyöntekijän eli Kristallivalon Kantajan koulu, jossa luot ja vahvistat yhteyttäsi henkimaailmaan. Otat käyttöön selväaistit turvallisesti. Löydät henkisen tehtäväsi. Ymmärrät sielunkotisi merkityksen ja rakennat vahvan henkisen identiteettisi. Opit henkimaailman kanssa työskentelemisen perusteet ja syvennät tietouttasi mielenkiintosi ja lahjojesi mukaan. Autamme Sinut löytämään seuraavat askeleet henkisellä polullasi.


Heimoon liittyminen:

1.5.2022  on mahdollista liittyä heimojäseneksi (yhdistyksen kannatusjäsen). Heimojäsenmaksu vahvistetaan aina vuosikokouksessa ja täysi kannatusjäsenmaksu on tällä hetkellä 40 euroa, mutta varattomat voivat maksaa 11-40 euroa oman tilanteensa mukaisesti. Suuremmankin maksun saa maksaa, kuka tahtoo tukea toimintaamme erityisesti. Heimojäsenet ovat yhdistyksen sääntöjen mukaisia kannatusjäseniä, kenellä on oikeus olla läsnä yhdistyksen vuosikokouksissa, puheoikeus kokouksissa, mutta ei äänioikeutta asioiden päättämiseen.


Heimoneuvosto:

Heimoneuvostoon (yhdistyksen varsinainen jäsen) voi hakea henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähden toiminnan hyväksi vapaaehtoisena, opiskellut yhdistyksen kursseilla vähintään 10 vuotta ja suorittaa heimon kypsyysnäytteen. Heimoneuvostoon voidaan liittää myös ansioituneita Rakkaudentähden heimojäseniä, ketkä ovat tehneet jonkin merkittävän parannuksen yhdistyksen toiminnassa. Heimoneuvoston jäsenyyttä on haettava 1.3. mennessä ennen vuosikokousta. Heimoneuvoston jäsenyydestä päätetään hallituksen kokouksissa (yhdistyksen vuosikokous). Heimoneuvoston jäsenellä on sekä ääni- että äänestysoikeus yhdistyksen kokouksissa. Heimoneuvostoon ei ole liittymismaksua, mutta henkilö työskentelee ahkerasti vapaaehtoisena Rakkaudentähden toiminnan edistämiseksi.

Heimoneuvosto valistee keskuudestaan yhdistyksen hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana ja nimenkirjoittajana toimii yhdistyksen perustaja Anu Heinineva.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ja hallituksen kokous pidetään huhtikuun aikana, veroilmoituksen jättö on aina huhtikuun loppuun mennessä. Kutsu kokoukseen esitetään verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Yhdistys on toiminnantarkastusvelvollinen.


Yhdistyksen heimoneuvoston hallitus:

Koska toimintamme pyörittäminen ja päätösten tekeminen edellyttää Heimoneuvoston (yhdistyksen hallituksen) jäseniltä riittävää toiminnan omakohtaista tuntemista, edellytämme Heimoneuvoston edustajilta riittävää kokemusta tai aikaisempaa työpanosta Rakkaudentähti Ry:n hyväksi Heimon varsinaisina jäsenenä.

Myös "sukulaisheimoissamme" kuten Etelä-Amerikan intiaaniheimoissa päättävässä asemassa ovat heimon vanhimmat ja kokeneimmat jäsenet. Olemme leikillisesti päättäneet järjestäytyä omassa heimossamme vastaavalla tavalla.

Hallituksen jäseneksi voi pyrkiä henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähti Ry:n hyväksi merkittävässä määrin tehden vähintään 3 vuoden ajan vapaaehtoistyötä yhdistyksen toiminnassa.


Palautetta

Sinun tapasi tuoda asioita esille sopii minulle ja koen kehittyväni niin maanpäällisenä ihmisenä kuin sielunakin.


Anun kanavoinneista välittyy ymmärrystä laajentavaa energiaa ja niissä on puettu sanoiksi se, minkä sielu jo tietää.

Kaikki lukemani resonoi minulle ja avaa mieltä ja henkeä kokemaan laajemmin asioita. Rakkaudentähden heimoon liittymisen myötä sain heti valomaailman auttajia rinnalleni. Tiesin, että minun kuului liittyä, kutsu oli niin vahva. Suosittelen kaikille henkisellä polulla oleville liittymistä heimoon. Yhdessä luomme vahvaa valoverkkoa jota tuleva aika tarvitsee.

Idea ja impulssi vaikuttavat minusta erittäin syvälliseltä ja tarpeelliselta. Se on yksi uusi tutkimus, kuinka luoda täydentävä silta henkisyyden ja maan arjen välillä.

Asger Lorentsen

Kun kuulin tuon sinun laulun, en ymmärtänyt sen sanoja, mutta minun sydän sanoi: Juuri noin se on, juuri noin...

Pajé Ikamuru Huni Kuin


Sademetsäprojekti