Henkimaailmasta kertova Tietopankki

Olemme koonneet Sinulle tietopankin, mistä voit käydä tutustumassa Rakkaudentähden perustana oleviin arvoihin ja shamanistiseen maailmankuvaan. Kun sydämesi sykähtää ja henkimaailman asiat tuntuvat sielussa asti oikeilta, olet Sydämellisesti tervetullut opiskelemaan lisää Rakkaudentähden postituslistalle!

Auta meitä auttamaan! Näitä tekstejä saa vapaasti jakaa linkittämällä eteenpäin omassa verkostossa tai käyttää omissa koulutuksissa materiaaleina. Muista mainita lainauksen yhteydessä kotisivumme osoite www.rakkaudentahti.com


Yleinen Tietopankki

Yleistä tietoa Rakkaudentähden toiminnasta ja niistä asioista, joiden parissa puuhastelemme.


Rukousnauhamallit esittelyssä

Löydät täältä tietoa erinlaisista rukousnauhoista ja niissä käytetyistä kivistä. Onko Sinulla tilattuna Anulta voimakoru? Tästä kategoriasta löytyvät yleisimmät ja suosituimmat rosariot ja niiden kuvaukset.


Henkinen Avautuminen

Tietoa henkisestä avautumisesta ja astumisesta viidenteen dimensioon. Ylösnousemuksesta ja kaikenlaisista oireista tällä matkalla.


Henkinen Tehtävä

Meillä kaikilla on tietty sielullinen tehtävä, miksi olemme tulleet ihmiseksi. Tässä Sinulle paketti tukemaan omaa avautumista ja syventymistä omalle sielunpolulle.


Shamanismista asiaa

Ajatuksia siitä, kuinka Rakkaudentähdessä ymmärretään Shamanismi. Shamanistisista tekniikoista ja henkimaailman kanssa työskentelemisestä.


Parantumisesta ja parantajuudesta

Olemme kaikki parantumisen polulla. Tietoa ja näkökulmia parantumisesta niin itsen parantajalle kuin parantajana työskentelevälle.