Haluaisitko tietää, millä yhdellä asialla on suurin vaikutus enneunien näkemiseen?


Shamaanit kautta maailman tuntevat tämän yksinkertaisen salaisuuden.

Vaikka olisit tietämätön unien symboliikasta ja sinulla olisi vähemmän kokemusta kuin muilla aloittelijoilla yleensä...

...ymmärtämällä tämän yhden asian, voit saat saada pysyvästi parempia tuloksia, kuten tietoa tulevaisuuden tapahtumista - uudelleen ja uudelleen.

Mikä on kaiken avain?

Paljastan sen Elämäsi Tärkeimmällä Unikurssilla

Tämä työkalu on oikeasti menestyksen avain unimaailman ovien avaamisessa.

En opeta Sinulle unien symboliikkaa, vaan yksinkertaisen menetelmän askel

askeleelta, miten Sinä voit alkaa näkemään todellisia ja vahvoja enneunia.


Kiinnostaako Sinulla vahvistaa Unennäkijän kykyäsi?

Paljastan Sinulle kaiken, mitä Sinun tulee tietää, kun haluat aloittaa testatun ja toimivan aidon shamanistisen unityöskentelyn. Olen opettanut tätä tekniikkaa jo 8 vuoden ajan asiakkailleni ja se on taatusti tehokas. Tämä työkalu syventää niin vasta-alkajan kuin konkarin unimaailmaa. En koskaan aikaisemmin ole paljastanut kaikkia salaisuuksiani, kuten tällä kertaa tulen tekemään.


⭐ Näiden lapsellisen helppojen kotona tehtävien harjoitusten avulla kuka tahansa voi saavuttaa menestystä unityöskentelyssä.

⭐ Tämä työkalu ei kuitenkaan ole kaikille. Mikäli Sinulta puuttuu tahto ottaa ensimmäinen askel ja katsoa, mitä minulla on kerrottavaa tällä kurssilla, et voi hyötyä valmiista menetelmästäni.


Olen itse nähnyt enneunia ja suurunia aivan lapsesta saakka. Olen opiskellut shamaniopettajani johdatuksella unien näkemisen ikiaikaista tekniikkaa. Olen harjoittanut sitä itsenäisesti ja menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta saaden yhä tarkemmat tiedot ja opastukset tulevaisuudestani.


Puhunko pötyä?

Katso itse ja hämmästy! Kuulet jokatapauksessa paljon mielenkiintoista asiaa aiheesta, jaan esimerkiksi omia eläviä kokemuksiani, miten se on toiminut elämässäni. Kokeile tätä menetelmää minun opastuksellani ja päätä sitten, tahdotko jatkaa kanssani eteenpäin. Ensimmäinen askel polulla on Elämäsi Tärkein Unikurssi. Sitä ei kannata missata koska pian meillä alkaa vuoden hedelmällisin unijakso!


Kyllä! Päästä minut mukaan Anu!


Mitä hyödyt unityöskentelystä?


🌙 Enneunet kertovat meille tärkeitä salaisuuksia tulevaisuudesta. 

🌙 Parhaimmillaan unien kautta voit saada vahvan tuen ja tiedät, mitä seuraavan mutkan takana on odottamassa.

🌙 Unityöskentelyn avulla päivätietoinen henkinen avautuminenkin tehostuu.

🌙 Voit vastaanottaa henkimaailmasta opetusta ja tärkeitä viestejä Valotyöhön.

🌙 Olet avoimempi kohtaamaan edesmenneitä rakkaita ja uniopettajia yön aikana.

🌙 Opit tunnistamaan suurunet ja mitä niistä tulisi ymmärtää?

🌙 Saat kokemuksellista tietoa unihalvauksista ja yöllisestä kehosta irtaantumisesta

🌙 Ymmärrät paremmin selkounien maailmaa ja saat selkeät askelmat, kuinka kehität selkounia (Lucid dreams)

🌙 Kurssilla kerron Sinulle omia eläviä esimerkkejä, kuinka unityöskentely toimii oikeasti käytännössä


Olen koonnut Elämäsi Tärkeimmän Unikurssin. Siihen kuuluu mm. Unien Näkemisen työkirja sekä neuvot parempaan enneunien näkemiseen. Kerron helpot askelmat, kuinka valmistaudut yöllisen opetuksen vastaanottamiseen. Mukana on henkimaailmalta kanavoitua tietoa. Osallistuminen Unikurssille on vähän sama kuin palkkaisit minut konsultoimaan, valmentamaan ja opastamaan Sinua Unityöskentelyssä henkilökohtaisesti joka yö. Aikaisemmin vastaavanlainen valmennus on maksanut 120 eur/kerta.


Mutta tämä maksaa moninkertaisesti vähemmän.


🌙 Paljastan Sinulle, mikä oikeasti toimii unimaailman kanssa ja mikä ei.

🌙 Kerron tärkeimmän yksinkertaisen syyn, joka estää Sinua saamasta enneunia.

🌙 Puhun avoimesti omista kokemuksistani sekä öisistä oivalluksistani ja salaisuuksistani.

🌙 Raportoin, mitä itse teen kasvattaakseni Unimaailman kapasiteettia juuti NYT.

🌙 Pääset tekemään tätä kanssani ja kuljen rinnallasi askel askeleelta.Siispä meillä on pian alkamassa Vuoden tärkein, voimallisin ja vahvin Unityöskentelyn jakso. Silloin olet herkimmilläsi avautumaan enemmän unimaailmalle. Eiko olisi ihan hullua heittää hukkaan tämä mahdollisuus?

Unikurssilla tapaamme 3 kertaa Zoomin opetusryhmässä. Opetusryhmät tallennetaan, joten tule mukaan, vaikka et pääsisi paikalle. Tämän lisäksi lähetän Sinulle sähköpostit ja PDF paketteina manuaalit, joissa on kaikki tärkeä tieto, mitä tarvitset päästäksesi alkuun Joulun Pyhien Kristalliöiden unityöskentelyn parissa. Opiskelu onnistuu helposti omassa kotona omassa tahdissasi.

Olen itse käyttänyt ja kehittänyt menetelmääni yli 10 vuoden ajan saaden valtavan tärkeää ja paikkansa pitävää johdatusta elämäni polulle. Olen luotettava ja kokenut henkimaailman opettaja jo vuodesta 2006 asti. Saanko kunnian kutsua Sinut Elämäsi Tärkeimmälle Unikurssille? Maksat siitä vain 30 euroa. Maksun voi suorittaa myös osissa 12 eur/3 kk ajan.

Kyllä! Päästä minut mukaan Anu!

 


Nappaa kiinni erittäin ajankohtaiseen ja voimalliseen mahdollisuuteen vahvistaa Unimaailmaasi NYT


🌙 Opi työskentelemään unien kanssa

🌙 Unityöskentelyn vaarat ja menestystekijät

🌙 Voiko unissa olla pahoja henkiolentoja?

🌙 Vastaanota kanssani Joulun Pyhät Kristalliyöt

🌙 Ymmärrä Unimaailman salaisuudet

🌙 60 minuutin vahvat opetuspäivät: 10.11, 3.12 ja 22.12 Zoomissa, tallenne päivän jälkeen YouTubeen.

🌙 Sisältää muhkean PDF tietopaketin ja työkirjan unityöskentelyn aloittamiseen


Tämä EI ole pelkkä tietokurssi!


Energioilla työskentely on äärimmäisen tärkeä ottaa huomioon, kun tahdot virittää unikanavaasi. Teemme lähetyksessä joka kerta 15 minuutin helpot harjoitusmeditaatiot, joilla aktivoidaan ja valmistellaan unikanavaasi Joulun Pyhien Öiden ajalle. Tämä aktivointi toimii aivan samalla tavalla, kuin esimerkiksi Reiki- kurssin parantavan kanavan virittäminen. Eli se nostaa herkkyyttäsi vastaanottaa itse viestejä henkimaailmasta. Teen viritykset 17 vuoden kokemuksella hellävaraisesti ja turvallisesti Puhtaimpien Kirkkaimpien Valohenkien avustuksella.

Vaikka et normaalisti näkisi unia tai tiedostaisi näkeväsi enneunia, tämän kurssin ja yhteisen työskentelymme myötä on mahdollista avautua unimaailmassa aina vain syvemmille ja selkeämmille viestien taajuuksille. Kerron kurssilla tärkeimmät näkemistä estävät tekijät ja jaan omakohtaiset vinkit, kuinka voit ottaa talteen ne oikeat tärkeät unikuvat. Opetan Sinulle myös unikuvien tulkintaa.

Aion lisäksi jakaa omat Joulun Pyhät Yöt sinun kanssasi kurssin mittaan. Eli kerron oman ohjaukseni Sinulle, mitä sain öiden aikana. Keskityn jo nyt pyytämään, että saan muistaa Pyhien Kristalliöiden aikana sellaiset unikuvat, mitkä ovat Sinulle ja minulle korkeimmaksi parhaaksemme saada ymmärtää. Saat siis takuuvarmasti tulevien Pyhien Öiden aikana kanavointia henkimaailmasta tulevalle vuodellemme 2023.


Kenelle tämä kurssi EI sovi?

Kurssille ei kannata osallistua, jos et ole valmis hämmästymään elävistä henkimaailman kontakteista yön aikana.

Mikäli Sinulla on vakavia mielenterveyden ongelmia tai psyyken lääkitystä, saatat olla liian herkkä opiskelemaan tällä kurssilla. Suosittelen silloin kääntymään ensin oman hoitavan tahon puoleen ja kysymään, olisiko tämä kurssi sopiva Sinulle.


+++ BONUKSENA kurssin aikaiset Rakkauden Tähtiryhmän parannukset zoomissa/YouTubessa


Koko paketti VAIN 30 euroa.
Saa maksaa osissa 12 eur/kk


Ilmoittaudu pian!

Kyllä kiitos! Päästä minut mukaan Unikurssille!

Ehkä.. Saatan olla kiinnostunut kurssista, mutta mietin tätä asiaa vielä...

Ei, en halua mukaan Elämäni Tärkeimmälle Unikurssille!


Muut ovat sanoneet opetuksestani:


💖💖 💖 " Olen seurannut sinua jo kauan. Olen ollut omalla matkalla kohti varjoista Valoon nyt ainakin 20 vuotta. Olen saanut sinulta paljon voimaa ja tukea sekä vastauksia, juuri oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Henkimaailma tosiaan puhuu sinun kauttasi ja on ihanaa että olet päättänyt auttaa ihmisiä tällä tavoin. Olen toivonut sinulle voimia ja jaksamista ja toivon edelleen. Teet arvokasta työtä, voisin kuvitella että monesti jopa niin käänteentekevää, että joku jo luovuttamassa oleva saattaa saada syyn vielä elää. Sinun sanoistasi ja hoidoistasi välittyy Rakkaus ja Valo." Riittakaisa


💖💖 💖 " Viestisi tuovat valoa elämääni, innostun ja saan voimia. Olen oppinut puhumaan kukille ja puille. Uimaan mennessä pyyän luppaa ja uiessa kiitän veenhaltioita. Odotan aina seremonioita zoomissa, niistä tullee niin hyvvää energiaa kun sie puhut niin rauhallisest ja suu nauru on ihana. Kun kuuntelin kanavointiasi kirsikkapuulta puhelimesta, istuin kuistill ja huomasin että alle 10m pääss oleva omenapuu alkoi kuunnella, loppua kohen huomasin että sen viereinen omenapuuki alko kuunnella. Se oli jotenkin hellyyttävvää. " Päivi


💖💖💖 "Reilu kuukausi sitten ostin yhden videon/koulutuksen johon tunsin kutsumusta. Kun video alkoi, aloin nähdä voimakkaita värejä ja ikkunoita. Ja vaikka katsoin sen kolmessa osassa, sama toistui joka kerta. Vahva tunne että ollaan vanhoja tuttuja jostain kaukaa sekä lähimenneisyydestä ja sana plejadit tuli jostain ja Atlantis. Monin kiitoksin hyvästä opastuksesta ja vinkeistä joita näkijä koosteessa laitoit. Osa itselle uusia ja osa kolahti että hitsi, tätähän se on." Tiina