Voimapäivät

Henkioppaitteni pyynnöstä laitan Voimapäivät sivustollemme näkyville. Voimapäiviä on monissa traditioissa ja niillä on hieman eri nimiä. Nämä on meille annettuja Suuria Voimapäiviä, joita henkimaailma ohjaa meitä viettämään. Huomioi, että jokaisella Voimapäivällä on oma vastinparinsa Shamanistisen vuodenkierron toisella puolella. Kanavoimastani Voimapäivän kuvasta voit nähdä, että henkimaailma ohjasi minut piirtämään Shamanistisen vuodenkierron kaksijakoisena. Toinen ikäänkuin tulen ja maan kuukausina sekä toinen puoli veden ja ilman kuukausina. Kun antaudumme viettämään näitä Voimapäiviä ja ymmärtämään niiden viestejä, saavutamme Maailmanpuun keskuksen, jossa meille avautuu yksi Maapallon voimallisimmista elementeistä: Metalli.

Henkioppaani mukaan Voimapäivien kunnioittaminen ja Syklitietoisuuden omaksuminen on vahvaa Shamanistista Valotyötä koko ihmiskunnan puolesta. Kahden maailman, ihmisten maailman ja henkien maailman välinen balanssi on tärkeä säilyttää. Näiden maailmojen välinen välinen tasapaino voi horjuessaan vaikuttaa vakavasti verhon molemmilla puolilla. Työskenteleminen Voimapäivien aikaan luo meille ikäänkuin puhelinkanavan, jolla voimme yhdistyä Korkeimpien Puhtaimpien Valo-olentojen tietoisuuteen. Tämä tuo puolestaan tasapainoa ja rauhaa koko näkyvään maailmaan ja henkien maailmaan. Teemme siis vahvaa yhteistä parannusta koko ihmiskunnan puolesta Kristallivalon Kantajien Heimossa, sen nimenkin mukaisesti.

Lupaamme edistää kahden maailman välistä tasapainoa ja kaikkien luotujen välistä harmonitaa sekä kunnioittaa Yhtä Elämää kaikissa taajuuksissa, yhtään olentoa vahingoittamatta.  Kiitos Kiitos Kiitos!


Vietämme yhdessä seuraavia juhlia (Jotkut päivät hieman vaihtelevat eri vuosina)


Nämä Voimapäivät on annettu meille, koska ne ovat eräänlaisia kaksoispoolisia päiviä. Meille sanotaan, että muitakin Voimallisia porttipäiviä on, mutta niille ei ole samanlaista vastinparia vuodenkierron toisella puolella. Kaksoispoolisten Voimapäivien vastinparit löytyvät Shamanistisen Vuodenkierron molemmilta puolilta. Samalla tavalla, kun Talviaika ja Kesäaika jakavat ihmisen vuoden kahteen yhtä suureen osaan, jakautuvat myös Voimapäivät Vuodenkierron molemmin puolin kahteen vastakkaiseen pooliinsa. Näistä syntyy lisäksi vuodelle auringonkiertoon liittyvä nelijakoisuus. Otamalla huomioon auringonkiertoon liittyvät Voimapäivät, saamme yhteyden Universaaleihin vahvoihin Yhden Elämän meridiaaneihin. Yhdistymällä ihmismaailman ja henkimaailman molemminpuoliseen Pyhään sykliin tasapainotat samalla hengen värähtelyä ja ihmiskehon balanssia itsessäsi.


31.10 Kuolleiden, esivanhempien ja sadonkorjuun juhlaa.

21.12 Talvipäivänseisausta, AurinkoKristuksen syntymän juhlaa

6.1 Temme tilinpäätöksen vuodenkierron henkisestä työstä

2.2 Veden, intuition ja alitajunnan Jumalattaren Voimapäivää

20.3 Kevätpäiväntasausta (kesäkausi alkaa, talvikausi päättyy)

Kevätpäiväntasauksen jälkeisenä täydenkuun päivänä Kristustulen juhlaa

1..5 Hedelmällisyyden ja kevään juhlaa

21.6 Kesäpäivänseisausta ja Korkeinta puhtainta Valoa itsessämme

25.7 Päivää ajan ulkopuolella, tarkastelemme asioita hengen näkökulmasta

8.8. Tulen, intohimon ja tahdon Jumalattaren Voimapäivää.

20.9 Syyspäiväntasausta (talvikausi alkaa, kesäkausi päättyy)

Syyspäiväntasausta seuraavana Täydenkuun päivänä Sydämen terälehtien tasapainottamista


Tämän lisäksi seuraamme kuunkiertoa sekä Henkimaailman ohjauksen mukaisesti muita pienempiä Voimapäiviä.

Voimapäivinä teemme kauniin päivän energiaan linkittyvän seremonian, työskentelemme vahvoilla parannuksen taajuuksilla, tankkaamme energioita henkikehoomme ja manifestoimme vaurautta ja Valoa tulevalle ajalle.

Koristelemme yhteisen alttarin Valoa hohtavan kauniiksi ja sytytämme kynttilöitä pyhittämällä niitä henkimaailman ohjauksessa. Annamme alttarilahjoja ja joskus istumme henkimaailman tai esivanhempiemme kanssa yhteiselle aterialle. Opettelemme myös tekemään Voimapäivien parannusta, taikoja sekä henkisen avautumisen työtä.

Tällainen työskentely ja Voimapäivien syvällinen ymmärtäminen auttaa meitä aukaisemaan henkirakenteestamme sellaisia taajuuksia, mihin emme muuten ole kykeneviä astumaan. Voimapäivien aikana on mahdollista tehdä vahvaa parannusta. Siksi työskentelemme yhdessä ryhmänä.  Heimolaiset voivat lisäksi laittaa minulle whatsappina tai tekstiviestinä pyynnön, mitä asioita heille on tärkeä ja ajankohtainen työstää juuri kyseisenä Voimapäivänä.

Meille annettiin päiville erityiset nimet ja tulemme saamaan niiden energioissa voimallista opastusta ja perehdytystä shamanistiseen vuodenkirtoon ja maailmanpuun sykleihin. Voit suunnitella näiden päivien mukaan omaa henkistä työskentelyä vaikka heti. Suosittelen liittymään mukaan Heimon jäseneksi, kun tahdot aloittaa voimallisen ja toimivaksi testatun Syklitietoisuuden seuraamisen.


Liity Kannatusjäseneksi Rakkaudentähden Yhdistykseen eli Heimo-Akatemiaan


Saat Shamanistista perehdytystä syvempään Valotyöhön

+ VOIMAPÄIVÄPASSIN Rakkaudentähden Voimapäivien seremonioihin

+ AKANPAKKA NÄKIJÄKURSSINViisi muistisääntöä Voimapäivistä


1. Voimapäivä on aktiivinen noin 3 päivää ennen ja jälkeen varsinaisen H-hetken. Voit siis tehdä oman ilmentämisen työsi noin 7 päivän ajanjaksolla ja silti hyödyt vaikutuksista. Tärkeintä on tietää, mitä tehdään.

2. Voimapäivänä ei tarvi aina työskennellä täysillä. Pysyäksesi rytmissä yksikin pieni teko ja huomion osoitus riittää jolloin et tipahda vaunusta. Tärkeintä on ymmärtää miksi tehdään.

3. Voimapäivinä universumin energiat ovat vahvoja. Päivät nostavat pintaan prosesseja, parantumista ja joskus varjojakin puhdistuu. Tärkeintä on pysyä reagoimattomana.

4. Voimapäivinä manifestointi vahvistuu. Energia seuraa tiettyä teemaa esimerkiksi irtipäästämistä, rakentamista, uudistamista tai tulevaisuuden avautumista. Tärkeintä on ymmärtää, mihin suuntaan energia on menossa, jotta itse osaa asettua virtaan.

5. Yllä olevaan sääntöön liittyen Voimapäivinä voi myös kuluttaa energiaansa, koska päivän värähtely on voimallinen. Siksi on tärkeää tiedostaa tuleva voimapäivä ja valmistua siihen jo hieman etukäteen.


Heimossa Sinäkin tiedät, osaat ja ymmärrät! Liity mukaan Heimo-Akatemiaan Nyt!